Megöli a libidót a politikai kampány

2009.03.04. 15:05 Módosítva: 2009-03-04 15:37:51
8 hozzászólás

Az amerikai elnökválasztáson induló politikusok gyerekeinek szomorú helyzetéről ír blogjában a Barack Obamával szemben induló John McCain republikánus elnökjelölt lánya. A 24 éves Meghan McCain írásából kiderül: nem elég, hogy a kampány alatt olyan elfoglalt volt, hogy egy kósza randira sem jutott ideje, de azóta is komoly problémái vannak a randizással. "Semmi nem öli meg annyira a libidómat, mint amikor politikáról kell beszélni" - panaszkodik. (CNN)

Meghan bevallja, hogy korábban sem volt egy bajnok a randik terén, de az elmúlt év különösen betett a magánéletének. "Az összes dolog közül, amire figyelmeztettek, hogy a választást követően megtörténhet, senki egy szóval sem említette, hogy milyen nehéz lesz majd randizni. Pláne, ha az apád elvesztette a választást" - írja. Különösen sajnálja, hogy minden erőfeszítése ellenére már nála is szerepet játszik a politika a párválasztásban.

000 Was1991684

Ráadásul teljesen mindegy, hogy az udvarló McCaint vagy éppen Obamát támogatta a kampány során. "Nemrég egy vacsora alkalmával egy srác magyarázkodni kezdett, hogy miért szavazott Obama elnökre. Azonnal elszállt bármilyen vonzalom, amit korábban esetleg éreztem iránta" - emlékezett vissza Meghan. "De ugyanez történik, amikor egy srác arról beszél, miért kellene most az apámnak az elnöknek lennie. Hát, ez a tökéletes 22-es csapdája, ami a választást követő randizást illeti."

"Annyit üzenhetek az összes apának: ha azt akarjátok, hogy a huszas évei elején járó lányotok biztosan szingli maradjon, akkor rajta, induljatok az elnökségért" - írja. Meghan a maga részéről egyelőre próbálja átvészelni ezt az átmeneti helyzetet, és a pasik helyett inkább írással, valamint a barátnőivel tölti az idejét.

Meghan az elnökválasztási kampány során rendszeresen jelentkezett blogjában John McCain kampánykörútjáról származó háttérinformációkkal és exklúziv fotókkal. A kampányban közvetlenül nem vett részt, és azt is többször kifejtette, hogy apja mellett Obamáért is rajong.