Vége Bristol Palin románcának

2009.03.12. 13:01 Módosítva: 2009-03-12 13:12:45
3 hozzászólás

Sarah Palin korábbi republikánus alelnökjelölt 18 éves lánya szakított vőlegényével, néhány hónapos gyerekének apjával, írta a People magazin. Bristol Palin és Levi Johnson néhány hete váltak szét, derítette ki a lap. Bristol a család közleménye szerint teljesen letört a szakítás miatt, 19 éves korábbi vőlegénye szerint közös döntés született.

Az alaszkai kormányzó lányának terhessége 2008 végén komoly vihart kavart az elnökválasztási kampányban, mivel érzékenyen érintette Sarah Palin politikai nézeteit. Programjában ugyanis az önmegtartóztatást ösztönző szexuális nevelést támogatta az iskolákban. A bejelentéssel azért még így is sikerült egy komoly pletykát cáfolniuk, mivel a demokrata blogszférában többen azzal vádolták az alelnökjelöltet, hogy legkisebb gyereke valójában az unokája.

Akkor Palin rögtön hozzátette, hogy Bristol megtartja a babát és természetesen feleségül is megy gyermeke apjához. A fiatalok azonban később már bőven halasztgatták a nagy napot. „Most arra koncentrálunk, hogy befejezzük az iskolát, továbbtanuljunk és beinduljon a karrierünk" - mondta Sarah Palin lánya egy tévéműsorban. Azt is hozzátette, hogy már mindketten úgy gondolják, várni kell még a gyerekvállalással.