Véletlenül softcore pornós szerepelt Ted Cruz reklámjában

2016.02.12. 19:51
0 hozzászólás

Nem sokkal azután, hogy megjelent, már el is távolították azt az új videót, amely Ted Cruz támogatására buzdította Dél-Karolina állam republikánus szavazóit az elnökjelölti versenyben.

A héten bemutatott videóban kiábrándult republikánus szavazók ülnek egy terápiás foglalkozáson, és épp azt a traumát beszélik ki, amit az általuk támogatott jelölt hazugságai okoztak nekik. Az elhangzó vádakból nem nehéz felismerni Marco Rubio floridai szenátort. A gond azzal a szőke nővel van, aki az egyik kesergő sorstársának azt válaszolja:

Legközelebb talán többre kéne szavazni egy csinos arcnál.

Csütörtökön ugyanis kiderült, hogy a hölgy Amy Lindsay, aki a kampányvideó mellett leginkább softcore pornófilmekben szokott játszani.

Pedig még pozitív üzenet is lehetne, hogy épp egy volt softcore pornószínésznő mondja, hogy nem csak a külső számít. Már ha nem Ted Cruzról lenne szó, aki az előválasztási verseny legkonzervatívabb jelöltje, és nem éppen ilyen üzenetekkel igyekszik megfogni a választókat.

Cruz egyik kampányszóvivője el is mondta, hogy Lindsay csak véletlenül kerülhetett be a szereplők közé, mert a gyártócég elmulasztotta ellenőrizni az előéletét. Maga Lindsay a Buzzfeednek elmondta: azt feltételezte, hogy tudnak a munkásságáról, csak ennyire nyitott gondolkodásúak Cruz stábjában az emberek. Nagyon csalódott volt, mikor megtudta, hogy visszavonták a videót.

Dél-Karolinába egy hét múlva, február 20-án ér el a republikánus előválasztás. Ted Cruz eddig viszonylag elégedett lehet a szereplésével: az első előválasztó Iowában sikerült megvernie Donald Trumpot, és egyben mindenki mást is, New Hampshire-ben pedig harmadik lett, de Marco Rubiót itt is megelőzte.

A visszavont reklám helyett Cruz csapata új videót ígért. Még nem tudni, annak mi lesz a szándékolt és véletlen üzenete, de az első videóból annyi márkiderült, hogy Cruz – vagy a mögötte álló kreatív csapat – szerint Marco Rubio jóképű politikus.