Csúnyán beégett a gyurcsányi értelemben vett reformharcosként pózoló Hillary Clinton

2016.03.13. 10:17
24 hozzászólás

Nagyon beégett Hillary Clinton, amikor szombaton az egészségbiztosítási reform iránti elkötelezettségben akarta ledorongolni a még mindig meglepően jól szereplő kihívóját, Bernie Sanderst.

Az Északi-Mariana-szigeteken tartott kaukuszt megnyerő volt first lady azzal támadt a jelöltségért harcoló vermonti szenátorra,

Nem tudom, hol volt, mikor '93-94-ben én már az egészségbiztosítási reform kiterjesztéséért harcoltam, kiállva a biztosítótársaságok és a gyógyszercégek ellen!

Clinton stábjának ötlete papíron jónak tűnt arra, hogy visszatolja az elitellenes szlogenekkel operáló Sandersre a vádat, miszerint Clinton a pártelit és a gazdasági lobbik kiszolgálója. De aztán Sanders egyik tanácsadója egy '93-ból előhalászott képpel megsemmisítette az egész törekvést:

Hogy hol volt Bernie? Pontosan ott, mögötted!

A felvételre aztán érkezett Jennifer Palmieri, Clinton szóvivőjének Rogán Antal-i szinten is erős magyarázata:

A képen is látszik, hogy Clinton volt mindig az, aki a frontvonalban állt, és bevállalta az egészségügyi ipar támadásait.

 Azonban ekkor jött még egy kép a múltból, mely a két politikust egy asztalnál ülve ábrázolta, méghozzá Clinton kézírásos köszönő szavaival, melyek Sanders „valódi egészségbiztosítás iránti elkötelezettségét" méltatják. Touché.

(The Hill, CNN)

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft