Trump: A lányom jó bula, 12 éves lányokkal nem kezdek

2016.10.09. 10:45

A mostani sem Donald Trump hete: a pénteken nyilvánosságra hozott hangfelvétel után - melyen többek között arról beszél egy tévéműsor házigazdájával, hogyan ragadja “pinán” a nőket - a múltja ismét előjött. A CNN által előásott felvételeken Trump kedvenc rádióriporterének, Howard Sternnek nyilatkozik - az elmúlt 17 évet felölelő gyűjtés központi témája pedig Trump viszonya a nőkkel.

Amikor 2006-ban a lányáról, Ivankáról beszélgettek, Stern megkérdezte Trumpot, hogy vajon Ivankának volt-e mellműtétje, “mert mintha nagyobbak lennének a mellei.” Trump, aki közismerten szívesen beszél a lányáról, erre azt feleli, hogy nem, “Ivankának mindig is ilyen dús keblei voltak.” Egy ennél korábbi, 2004-es hangfelvételen Stern “jó bulának” titulálja a lányt, és megkérdezi Trumpot, hogy egyetért-e vele. “Aha” - feleli Trump, aki egy korábban már nyilvánosságra hozott tévéfelvételen azt is kijelentette, hogy legszívesebben járna Ivankával, ha lehetne.

A CNN cikkében egymás után sorakoznak a hangfelvételek, melyeken Trump, aki vélhetően akkoriban nem is gondolt arra, hogy majd egyszer elnökjelölt lesz, elképesztő nyíltsággal beszél a menstruáló nőkkel való együttlétről (“néha becsúszik, de semmi baj vele”), arról, hogy 35 évben húzza meg a felső korhatárt (“30 a legjobb, a határ 35-nél van, akkor kell kiszállni”), és arról is, hogy simán le tudna fektetni 24 éves nőket is. Utóbbi beszélgetésben kérdezi meg tőle Stern, hogy van-e alsó korhatár számára, mire Trump így felel:

Nincs, nincs korhatár…Azaz de van. Nem akarok olyan lenni, mint Foley képviselő, a 12 évesekkel.

Az egyébként Trumpot támogató Foley 2006-ban mondott le képviselőházbeli mandátumáról, miután kiderült, hogy beosztottainak és más fiatalkorúaknak küldözgetett képeket a nemi szervéről. Egy hónappal később kiderült, hogy Foleyt gyermekként egy katolikus pap molesztálta éveken át.

Trump a CNN cikkében sorba szedett hangfelvételeken beszél még arról, hogy neki mindegy, milyen színű egy nő bőre, voltak már fekete szeretői is, arról, hogy előfordult, hogy egyszerre három nőt is ágyba vitt, és arról, hogy a többi gazdag embertől eltérően neki azért van annyi nője, mert kielégíti őket - annak ellenére, hogy más tekintetben nem érdeklik. A hangfelvételek itt találhatók

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport