Trump szerint a szexuális zaklatásos vádakkal csak le akarják járatni

2016.10.15. 19:21
3 hozzászólás

A republikánus elnökjelölt továbbra is teljes defenzívába szorulva tagadja, hogy szexuális ragadozó lenne. 

Donald Trump az észak-karolinai Charlotte-ban tartott kampánygyűlést péntek este, ahol újra megismételte, hogy az újabb, szexuális zaklatásra vonatkozó vádak koholmányok, melyekkel csak tönkre akarják tenni.

"Nem nehéz olyan embereket találni, akik hajlandóak hazugságokat állítani rólam" - mondta Trump, miután két újabb nő állította, hogy az elnökjelölt szexuálisan zaklatta őket. Szerinte a vádak hazugságok, és kizárólag a hírnév, pénz vagy politika motiválja őket, "meg akarják állítani a mozgalmunkat" - mondta, hozzátéve, hogy a média manipulálja ezekkel a sztorikkal a választásokat.

Trump szerint "ezek az állítások ellentmondanak az ésszerűségnek, a valóságnak, a logikának és a józan észnek", és egyikükre, az üzletasszony Jessica Leedsre külön is kitért, mondván, a nő nem az esete.

Az egyik, új váddal előállt nő szerint Trump még a kilencvenes években fogdosta az alsóneműjén keresztül, a másikat pedig 2007-ben egy Beverly Hills-i szállodában próbálta szexre kényszeríteni.

A Trumpot szexuális zaklatással vádoló állítások hatására mindenesetre Trump a kulcsfontosságú államokban is egyre nagyobb hátrányba kerül Hillary Clintonnal szemben.