Melania Trump: A férjem egy gentleman

2016.10.18. 07:40
4 hozzászólás

Hazudnak azok a nők, akik azt állítják, hogy Donald Trump zaklatta őket szexuálisan – állt Melania Trump férje mellé. Igaz, az republikánus elnökjelölt felesége szerint is elfogadhatatlan dolgot mondott a nőkről, ami után egyébként sem egyértelmű támogatottsága megbomlott a Republikánus Párton belül.

„Meg voltam lepve, mert ez nem az az ember, akit ismerek” – mondta a botrányt kirobbantó 2005-ös hangfelvételről, amelyen Trump arról beszél, hogy ismert emberként bátran nyomulhat a nőkre. Egy másikon meg arról, hogy a lánya jó bula, de hát nyilván nem fekhet le vele. Mindezek Melania Trump szerint is elfogadhatatlanok.

Aztán jöttek elő az elmúlt évtizedekből újabb és újabb nők, akik azt állítják, Trump polipként taperolta őket, liftben, repülőn, vagy épp ott, ahol néhány perccel később feleségével együtt készült interjút adni.

A nők támadják le Trumpot

Melania Trump szerint azonban ezek a nők hazudnak. „Az én férjem egy kedves úriember, sosem tenne ilyet” – idézte a őt BBC.

Szerinte a botrányt a sajtó és Hillary Clinton kampánystábja szervezte. A vádaskodó nőknek nincsenek bizonyítékaik, senki sem ellenőrizte le, kik is ők valójában.

Sőt, szerinte sokkal gyakoribb, hogy a Trump körül legyeskedő nők azok, akik illetlen nyomulással próbálnak férje közelébe kerülni. Volt hogy saját szeme láttára nyújtották át telefonszámukat az ingatlanmilliárdosnak.

Melania Trump 11 éve él a háromszor nősült Donald Trumppal, egy közös fiuk van. Az asszony szerint házasságuk alatt sosem viselkedett Trump úgy, ahogyan azt a felvételek alapján állítják.