Ön észreveszi, miben változott meg Trump?

2016.11.07. 23:03 Módosítva: 2016.11.07. 23:07

Így zajlik az előválasztás

Mi a különbség?

Nem mai sztori, de az MTI helyszíni tudósítója csak hétfőn este írta meg, anélkül pedig a választási dömpingben észre sem vettük, hogy Trump az utolsó napokban úgy döntött, megváltoztatja a külsejét.

Itt a kép, és szavazhat, miben más a régi és az új Trump, majd hajtás alatt ott a válasz is. 

Tehát Donald Trump, a republikánusok elnökjelöltje a hét végén fodrásznál volt és nemcsak levágatta, hanem világosabb színűre is festette a haját. A Trump-frizura "dinamikus formájú" volt: kicsit loboncos, szemébe hulló, hátul felkunkorodó. Most azonban - a választás hajrájában - nemcsak kijelentéseivel, hanem az új frizurájával is felhívja magára a figyelmet, írja az MTI.

Kevésbé narancsszínű, inkább őszesebb lett a hajszíne, s rövid, férfias frizurájával a kommentárok szerint határozottan rendezettebb Trump jelenik meg az utolsó kampányrendezvényeken. 

És hogy Hillary Clintonról is álljon itt néhány szó, ő a kampány finisében világos, pasztellszínű kosztümökben jelenik meg. Mályvaszínű, égszínkék, csontfehér nadrágkosztümöt ölt, s komoly elemzők foglalkoznak ennek magyarázatával. Állítják: Clinton tudatosan dönt e színek mellett, mert ezek lágyságot és optimizmust sugároznak.

A demokrata párti jelölt pedig a kampány finisében olyan elnök imázsát akarja sugallni a választóknak, aki optimista nemcsak a saját esélyeit, hanem az ország jövőjét illetően is.  • Tippek
  • Árfolyam