Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Putyin és Medvegyev 2035-ben kettesben üldögél a Kremlben

2008.03.03. 10:47
Nemcsak a magyar humor halott, derült ki az oroszországi választások apropóján.

Oroszországban sok vicc volt forgalomban az utóbbi időben a vasárnapi elnökválasztásról. Az MTI csokorba gyűjtött néhányat.

Medvegyev és a kormány

Vlagyimir Putyin egy Maybach luxusautót ajándékoz Dmitrij Medvegyevnek. Az hálásan megköszöni az igazán nagyvonalú meglepetést. A kocsiba ülve azonban látja, hogy nincs kormánykerék. Hol a kormánykerék - kérdi a megajándékozott az ajándékozótól. Mire az utóbbi: "Minek az neked, majd én kormányzok helyetted."

Vodka

Ahogyan van Putyinka vodka, hamarosan lesz Medvegyevka vodka is, 39,5 százalákos alkoholtartalommal. Miért épp 39,5? Mert a Putyinka 40 százalékos, és a Medvegyevka nem lehet erősebb nála.

Gyima és Vologya

Putyin és Medvegyev 2035-ben kettesben üldögél a Kremlben. Putyin megszólal: Te Gyima, elfelejtettem, ki is most az elnök és ki a miniszterelnök kettőnk közül? Medvegyev feláll, kimegy, ránéz a szoba ajtaján lévő táblára, és azt mondja: Most én vagyok a miniszterelnök, Vologya. Erre Putyin: Na, akkor Te mész sörért.

Bogdanov és a hét törpe

A választás napján a mesekönyv lapjairól kilép a hét törpe, és azt mondja a könyvet tartó kisfiúnak: Na, megyünk. Az csodálkozva kérdezi: Hová? Hát elnököt választani, Bogdanovra szavazni - mondják a törpék. És miért éppen Bogdanovra? - kérdi a gyerek tágra nyílt szemmel. Mire a törpék: Mert nekünk, a fantázia szüleményeinek össze kell tartani.