Keith Richards könyve robbanthatja a Rolling Stonest

2010.07.04. 15:36
Robbanthatja a Rolling Stonest a banda gitárosa, Keith Richards most elkészült könyve, amely az első értesülések szerint enyhén szólva nem kíméli Sir Mick Jaggert, az együttes frontemberét.

A két viharvert, egyaránt 66 éves rockveterán a Rolling Stonest övező legendák szerint jó ideje ki nem állhatja egymást, és Richards "Life" - Élet - című, megjelenés előtt álló memoárkötetében állítólag igen vad részletek leleplezésével rúg egy jókorát bandatársán.

beijs101709-082

A News of the World - a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap - bennfentesei szerint a kézirat első változata láttán a szerkesztők és az együttes menedzserei is kérlelték Richardst, hogy "fogja vissza magát", de a könyv így is olyan durvára sikeredet, hogy az akár a Rolling Stones végleges szakadását is jelentheti.

A lap forrásai elmondták: az írás bőségesen részletezi Jagger vad szerelmi kicsapongásait, drogos kalandjait és hűtlenkedéseit. "Keith nem finomkodott, amikor Mickről írt ... hosszú évek indulatait öntötte ki magából" - mondja az egyik jólértesült.

Richardst állítólag elsősorban Jagger "kaotikus szerelmi élete" borította ki. Sir Micknek - akit 2003-ban ütött lovaggá II. Erzsébet királynő - négy nőtől hét gyermeke van, és hírbe hozták olyan szépségekkel, mint például Angelina Jolie, vagy éppen Carla Bruni, Nicolas Sarkozy francia elnök felesége - írta a News of The World.

Keith Richards három évig írta az önéletrajzi jellegű kötetet, amelyre 3,6 millió fontos (1,2 milliárd forintos) szerződése van egy nagy nemzetközi kiadóval. A könyv a tervek szerint októberben jelenik meg.  • Tippek
  • Hírek