Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Stephen King a Kennedy-merényletről ír könyvet

2011.03.04. 16:06

A leginkább horrortörténeteiről ismert író 11/22/63 című új könyve John F. Kennedy meggyilkolásáról szól majd, illetve időutazásról és időparadoxonokról is. Az ezeroldalas mű november 8-án jelenik majd meg, főszereplője egy 35 éves férfi, aki barátja padlásán egy portálra lel véletlenül, melynek segítségével 1958-ba utazhatnak vissza.

Jake és barátja elhatározza, hogy megakadályozzák a Kennedy elnök ellen 1963 november 22-én elkövetett merényletet. A múltban összeismerkednek egy gyönyörű nővel és egy csendes, visszahúzódó férfivel, akit Lee Harvey Oswaldnak hívnak. A korszak (1958) nem ismeretlen a szerző előtt, hiszen It (Az) című könyve írásakor rengeteget kutatta ezt az évet.

King rajongói némiképp csalódottak lehetnek, azért, mert az író egy éve jelezte, meg akarja írni a folytatását Ragyogás című bestsellerjének, illetve még egy részt szeretne írni a Setét Torony-ciklushoz is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?