Megtámadták Sean Beant

2011.06.15. 08:20

A Trónok harca című tévésorozat egyik főszereplőjét, Ned Starkot alakító színész London Camden nevű kerületében szórakozott barátnőjével, April Summers Playboy-modellel, amikor egy járókelő ledér megjegyzést tett a nőre. Ezt szóváltás követte, majd Bean az illető után eredt, de hogy utolérte-e vagy sem, az nem derül ki a Hollywood Reporter híréből.

summers

Nem sokkal ezután a pár a szórakozóhely előtti járdán dohányzott, amikor az ajtón a korábban beszóló férfi rontott ki, kezében egy törött sörösüveggel, és nekiesett Beannek. A támadásban a színész alkarja és arca sérült könnyebben, a sebeket a kocsma személyzete a helyszínen ellátta.

A kocsma tulajdonosa a mentőket is ki akarta hívni, de a színész ezt visszautasította, és rendelt egy újabb italt a pultnál. A személyzet jól ismeri Beant, akinek a környének van lakása. "Rendszeres vendégünk, nagyon kedves fickó. Edig még senki nem kötött bele." Sean Bean a Trónok harca előtt számos filmben is szerepelt, ő játszotta például Boromírt a Gyűrűk urában.