Ronald Reagan nagyképű volt az ágyban

2011.11.15. 13:49
Piper Laurie, az akkoriban még szűz sztárjelölt emlékirataiban azt állítja, hogy Ronald Reagan 1950-ben nagyképű volt az ágyban, miután elcsábította őt egy filmforgatáson. A Lousia című filmben Reagan a fiatal lány apját játszotta.

"A politikai életben nagy kommunikátor hírében állt, ám amikor a szív dolgaira került a sor, egy érzéketlen, nagyképű paraszt volt" – állítja Laurie, Reagan egykori szeretője az életéről és pályájáról írt kötetben.

Reagan 39 éves volt, és a lány apját játszotta a Louisa című 1950-es drámában. A Learning to live out loud című emlékiratában úgy jellemzi a színészt, hogy a kezdetekkor tökéletes úriember volt, és az anyjától kért engedélyt, hogy elvihesse őt vacsorázni.

article-2061105-0ECA360700000578-116 634x620
Fotó: Universal Pictures

Laurie a találkozásukat egyébként arra az időszakra teszi, amikor Reagan már elvált Jane Wymantől, de még nem kezdett el randevúzni második feleségével, Nancy Davis-szel. Első felesége válásuk után alig nyilatkozott volt férjéről: nem tartotta ízlésesnek, hogy megszólaljon a nagy politikai karriert befutott színész-elnökről.

Laurie még csak 18 éves volt, és szűz, mikor találkoztak. Reagan volt az első szerelme. A vacsorát végül a férfi otthon készítette el: hamburgert csinált, majd a lányt a hálószobába vitte, ahol, mint írta, hencegősre váltott.

A ma 79 éves Laurie így írta körül az este folytatását: „Azt akarta, hogy tudatában legyek a tüzessége időtartamának, annak, hogy mindez 40 percig tartott. Mikor panaszkodtam, hogy mégsem elégültem ki, kurtán elintézett azzal, hogy valami baj lehet velem, mostanra már több orgazmusomnak is kellett volna lennie. El kell mennem orvoshoz.”

piper

A későbbi elnök, hogy védje álláspontját, a könyv szerint az általa vásárolt óvszer árát is megosztotta a lánnyal.

Laurie ír még a pályájáról is, arról, hogyan találta meg a saját hangját később, hogyan tépett össze egyszer egy szerződést, mert csupán csintalan buta libákat játszhatott volna el. És végül hogyan győzte meg idővel kritikusait és nézőit.

Később háromszor jelölték Oscarra: előbb egy 1961-es biliárdozós drámáért, A svindlerért Paul Newman oldalán, majd az 1976-os  Carrie-ben, később az Egy kisebb isten gyermekeiért nyújtott alakításáért. A díjat végül egyszer sem kapta meg.

Reagan színészi karrierje majdnem harminc évtizedet karolt át, mire Hollywoodot a politikára cserélte. 1967-ben választották Kalifornia kormányzójává. 1981-től 89-ig volt az Amerikai Egyesült Államok elnöke, 2004-ben halt meg.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport