Erzsébet
1 °C
4 °C

Új nosztalgiafesztivál indul nyáron Szegeden

2013.04.02. 10:41
A Deja Vu fesztiválra érkezik az Alphaville és a Modern Talking is.

Deja Vu címmel indul új fesztivál Szegeden, ahol remélik, a nosztalgikus hangulatú házibuli koncepció sok embert mozgósít majd. A június 13 és 16 között megrendezésre kerülő nyári kapunyitó rendezvényre kifejezetten a 80, 90-es évek sztárjait hívták a rendezők, köztük olyan nagy külföldi neveket is, mint az Alphaville. A szervezők emellett bejelentették, hogy a fesztiválra Thomas Anders és a Modern Talking is Szegedre érkezik. A nyolcvanas években Magyarországon is rendkívül népszerű férfiegyüttes újra előadja slágereit a fesztiválon, - legalábbis az egyik tagja, Dieter Bohlennel ugyanis már régen összevesztek. A zárónap külföldi előadója a Doctor Beat, akiknek Mr Vain című számára is lehet majd tombolni.

A külföldi előadók mellett a korszak ikonikus magyar előadói is feltűnnek majd a fesztiválon, fellép többek között az Első Emelet, Zoltán Erika, Somló Tamás, Charlie, Balázs Fecó és Hip Hip Boyz is.  

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?