A Trafóban búcsúztatják Király Tamást

2013.05.22. 15:23
Utolshow címmel búfelejtő partit rendeznek az április elején meggyilkolt Király Tamás divatrendező emlékére a Trafóban szombaton.
balt300
Fotó: baltazarszinhaz.hu

"Búcsúzzunk el páratlan barátunktól, aki Mesterünk volt szeretetben és szigorúságban, munkában és bulizásban, szépülésben és csúnyulásban, le-és felépülésben. Egybe gyűlünk és elvegyülünk Benne még utoljára. Virtuális valóságterében, hangjában, látványában, mindenségében. Összegyűjtünk és kivetítünk mindent, ami Rá utal. Táncolunk az Ő gyönyörűségére. Archiváljuk magunknak egy gesztussal" - olvasható a Trafó honlapján.

A szombaton 20 órakor kezdődő esten fellép az értelmi sérültekből álló Baltazár Színház, mely előadja a Baltazáréji álom című divatszínházi előadást, melyhez a meggyilkolt divattervező készítette a jelmezeket.

Az Utolshow nevű búfejeltő, ingyenes partin a meghívó szerint lesznek "VJ-k, DJ-k, csendek, zenék, filmek. Tamás kéri, hogy senki ne hozzon virágot, hanem mindenki (aki teheti), inkább egy ruhafogast" - utalva Király Tamás azon kérésére, hogy a sírján virágok helyett vállfák legyenek.