Éjfélkor érkezik haza az Attraction

2013.06.10. 16:30

Ma éjjel jön haza az Attraction, a Britain's Got a Talentet megnyerő magyar árnyszínház csapat. Az ex-hip Hop Boyz-os Szűcs Zoltán csapatát szigorú szerződések kötik Nagy-Britanniában, ezért a hazai nyilatkozatokat is koordinálnunk kell. A csapat tagjai a Britain's Got Talent eredményhirdetése óta nem szólaltak meg magyar tévében vagy újságban, az angol management egyetlen sajtótájékoztatót engedélyezett Magyarországon. A csapattagok a ma éjféli sajtótájékoztató után már nem nyilatkozhatnak - közölték sajtósaik.

A brit sajtónak viszont nyiltakozhattak. A Daily Mail-nak például Szűcs Zoltán elmondta, hogy a brit közönség hihetetlenül kedves, olyannyira, hogy már a döntőbe jutásuk előtt is jobb szobákat kaptak a szállodájukban, mint ami járt volna nekik, és még a szakács is kijött a konyhából, hogy gratuláljon nekik.

Attraction Shadow Theatre Group (Britain's Got Talent Final)

Azt is elmondta, hogy a 250 ezer fontos nyereményt a tánccsapat fejlesztésére szeretnék fordítani. Korábban ugyanis, hogy a fellépések közötti megélhetésüket biztosíthassák, tánciskolát voltak kénytelenek nyitni Magyarországon. Szűcs Zoltán itt is tervezi a jövőt: 40 felett már túl öregnek tartja magát ahhoz, hogy folyamatosan a világot járja. A brit sajtó reakcióiról ebben a cikkben olvashatnak, a döntőről szóló közvetítésünket pedig itt nézhetik meg.