Tekla
5 °C
19 °C

Ezért érdemes lájkolni minket a Facebookon

2013.07.26. 16:33

Április 19-én indult az Index Facebook-oldala, igen idén, mintha tavaly vettük volna meg az első telexgépünket és 2008-ban frissítettük volna a postagalamb-flottánk. Szégyenkeztünk is, hogy csak most, amikor már a nyugdíjas otthonokban is lájkkal lehet szavazni az ebédmenüre, mi még mindig csak kerülgetjük a Facebookot, mint Zuckerberg a Gozsdu Udvart.

De aztán felfűtöttük a kohót, repkedtek a szikrák, sercegett a fém, és a munkaverseny frontján kicsit leizzadva alig három hónap alatt elértük az 50 ezer rajongót. Vagy inkább a félszázezret.

Ezért érdemes lájkolni minket a Facebookon

Ezt persze azonnal meg is ünnepeltük, készült plakát és emlékplakett, meg megajándékoztuk az ötvenezredik lájkolónk. Akár akarta, akár nem: előkerítettük, megleptük és elhalmoztuk.

És persze nincs megállás, vagyis újabb kerek számok és újabb meglepetések várhatóak, főleg, ha a magyar Facebook-felhasználók többsége továbbra sem törődik az adatvédelmi beállításokkal.

Vagyis, ha hírekre, meg a világra kíváncsi, vagy az Indexvideó előzeteseit is megnézné, gyorsan meg akarja kapni a friss ropogós Napirajzokat, esetleg látni akarja, hogyan nyújtózkodik az Index kismacskája, akkor kattintson és lájkoljon.

És persze ünnepi videókból az is kiderül, hogy ha azt akarja, hogy magára ijesszünk egy kellemetlenül nagy és kényelmetlenül színpompás virágcsokorral, akkor is az Index Facebook-oldala a legjobb megoldás. Tehát: Index Facebook, most!