Életben lehet Andy Kaufman

2013.11.14. 11:14 Módosítva: 2013.11.14. 19:43

Életben lehet Andy Kaufman, kapott szárnyra immár nem először a pletyka, most egy titokzatos nő felbukkanása kapcsán, aki azt állította, ő Andy Kaufman lánya. Andy Kaufman az amerikai televíziózás egyik legnagyobb formátumú humoristája, aki igen nagy népszerűségre tett szert, és mindig meg tudta lepni a közönséget valamivel. Kaufman igen fiatal, mindössze 35 éves volt, amikor a tüdőrák egyik igen ritka fajtájában meghalt. Róla emlékezik meg a Jim Carrey főszereplésével készült Ember a Holdon című film, illetve írt neki egy azonos című dalt az R.E.M. is.

A nőt Michael Kaufman, Andy bátyja mutatta be nyilvánosan a közönségnek, és hozzátette, Andy bizonyos írásaira alapozva ő maga is azt gondolja, a komikus megrendezte a saját halálát.

Michael Kaufman azt állítja,1999 karácsonyán egy étteremben üldögélt, amikor odalépett hozzá egy ismeretlen, és egy levelet adott át neki. A levél állítólag az öccsétől érkezett, aki elmondta, jól van, de mivel nem akart tovább Andy Kaufman lenni, megrendezte a saját halálát. Több alteregója létezik, jól van, megnősült és van egy kislánya.

Ez a lány, aki ma már 24 éves, kereste meg állítólag most Michael Kaufmant. A nő nagy meglepetésre egy hétfői rendezvényen ki is állt a közönség elé, elmondta, hogy az apja életben van, és nagyon gondolkozott rajta, hogy ő maga is eljöjjön.

Eleinte a legközelebbi ismerősök sem tudták, a nő igazat mond-e. Még Kaufman legközelebbi barátja, Al Parinello is hitt neki, annak ellenére, hogy elmondása szerint ő látta Kaufmant meghalni, és részt vett a temetésén is. Michael Kaufman a Hollywood Reporternek  azt mondta, a nőt, aki Andy lányának adta ki magát, azóta nem lehet elérni, többet azonban nem kívánt nyilatkozni az ügyről.

Ehhez képest csütörtök estére kiderült, hogy az egész színpadi jelenet megrendezett volt. A fiatal nő, aki Kaufman lányának adta ki magát, valójában egy new yorki színésznő, az igazi apja pedig nem rejtélyes sorsú humorista, hanem egyszerű orvos, aki ma is kétségtelenül jó egészségnek örvend.