Cirkusz + hiphop + színház = Cirque Éloize

2013.11.19. 10:35 Módosítva: 2013.11.19. 10:35

2014. április 22-én és 23-án mindössze két alkalommal fog fellépni a Budapest Arénában a világ egyik legjobb extravagáns cirkuszi társulata, a Cirque Éloize. A Jeannot Painchaus rendezte iD a cirkusz, a hiphop és az utcai tánc keveréke. Az előadás április 22-én és 23-án, csak két alkalommal lesz látható a Budapest Aréna színpadán. Jegyek november 21-től már kaphatók.

Cirque Éloize

Az előadás két rivális bandáról szól, akiknek osztozniuk kell egyetlen helyen a város szívében, de mindeközben keresik azt is, hogyan fejezhetnék ki a személyiségüket és az egyediségüket. Az előadást Jeannot Painchaud rendezte, a díszlet és a videóvetítés Robert Massicotte és Alexis Laurence munkája. A show zenéjét Jean-Phi Goncalves és Alex McMahon szerezte, a világítást pedig Nicolas Descoteaux tervezte.

Húsz év bohóckodás

Az 1993-ban alapított Cirque Éloize a cirkuszművészetet kombinálja a színházzal, a zenével és a tánccal. A társulat, ami a Cirque du Soleil partnere a kreatív látvány és a nemzetközi szórakoztatás felé történő elmozdulásban, 10 saját showjával 4000 előadást mutatott már be 40 ország 440 városában, az egész világon, és már 12 érmet nyertek már a szakma legrangosabb eseményének számító párizsi Cirkuszfesztiválon. A turnézó előadásokat kiegészítve a Cirque Éloize különleges nemzetközi eseményeken is fellép, már több mint 1300 ilyen rendezvényen vannak túl. Jelenleg két utazó előadásuk van: az iD és a Cirkopolis.