Meghalt a Halálos iramban sztárja

2013.12.01. 07:55

A Halálos iramban akciófilm-sorozatból ismert amerikai színész, Paul Walker meghalt egy autóbalesetben, írja a BBC a színész sajtósára, Ame Van Idenre hivatkozva. A Walker Facebook-oldalán megjelent közlemény szerint a 40 éves színész egy barátjának az autójában utazott szombat délután, amikor a kocsi összetört Los Angelestől északra. A piros Porsche Valenciában nekiütközött egy lámpaoszlopnak, aztán kigyulladt.

Állítólag egy jótékonysági rendezvényre tartottak, Walker saját szervezetének, a Reach Out Worldwide-nak a rendezvényére. A kocsiban meghalt mind a két ember, a sofőr is.

A stúdió, a Universal Pictures is kiadott egy gyászközleményt. "Paul 14 éve a stúdiónk családjának egyik leginkább szeretett és leginkább tisztelt tagja, elvesztése lesújtott minket, mindenkit, akinek köze volt a Halálos iramban filmekhez és megszámlálhatatlan rajongót" - írták.

Paul Walker Brian O'Connor karakterét játszotta a filmekben, Vin Diesel és Michelle Rodriguez mellett ő volt a sorozat egyik főszereplője. A 7. Halálos iramban filmen dolgozott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport