Regényt ír a Family Guy atyja

2014.01.29. 17:48

Első könyvével rukkol elő Seth MacFarlane, a Family Guy, az Amerikai fater és a Ted alkotója, írja a Guardian. Az Emmy-díjas rajzfilmkészítő új könyve a május végén megjelenő, A Million Ways to Die in the West című westernvígjátékának regényesített változata lesz. MacFarlane a filmnek nem csupán rendezője, társírója és producere, hanem színésze is egyben. Egy Albert nevű mafla birkapásztort alakít majd, akit párja elhagy egy másik férfi miatt, egy másik, férjes asszony feltűnésével azonban a szálak csak tovább bonyolódnak.

A kétségkívül nagyon-nagyon viccesnek ígérkező történet azt próbálja meg bemutatni, hogy milyen veszélyes és gyötrelmes volt az emberek élete a 19. század második felében. A filmváltozatban feltűnik még Charlize Theron, Liam Neeson, Neil Patrick Harris, na és Sarah Silverman is, akinek a rendező egy kisvárosi prosti szerepét szánta.

A film május 29-én jut majd el hazánkba, aki azonban nem bír addig várni, az külföldön már akár március 4-én is megkaparinthatja az azonos című könyvváltozatot.