Árpád
-2 °C
3 °C

Tíz perc alatt elkapkodták a jegyeket Kate Bush londoni fellépéseire.

2014.03.28. 18:36

A Hammersmith Apollóban augusztus 26-án kezdődő és október 1-jén záruló, Before the Dawn (Mielőtt megvirrad) című koncertsorozatra péntek reggel kezdték árusítani a jegyeket, alig több mint tíz perc alatt el is keltek, írja az MTI. 

Az 55 éves énekesnőt, Kate Busht rendkívül meghatotta az óriási érdeklődés. A huszonkét fellépésből álló londoni sorozat Bush első koncertsorozata 1979 óta.

Névjegy

Az énekesnő több rangos brit zenei díjat nyert, háromszor Grammy-díjra is jelölték, tavaly pedig a Brit Birodalom Rendjének CBE-fokozatával tüntették ki a zene terén kifejtett szolgálataiért.

A hatalmas érdeklődést jelzi, hogy az énekesnő saját honlapja és néhány jegyárusító oldal is összeomlott a bejelentkezni próbáló rajongóktól. Hivatalosan 135 fontért (50 ezer forint) értékesített jegyeket rövid időn belül több mint ezer fontért kínálták az internetes másodterjesztők.

Az eredetileg 15 fellépésből álló londoni koncertsorozatot a nagy érdeklődésre tekintettel további hét fellépéssel toldották meg. A brit Ticketmaster jegyiroda szóvivője szerint azonban még a 22 koncertidőpont sem volt elég ahhoz, hogy minden rajongónak jusson jegy.

A többek közt a Running Up That Hill és a Babooshka című slágerekről ismert Bush legutóbb 2011-ben jelentetett meg albumot 50 Words for Snow címmel. Ez volt a harmadik új anyagot tartalmazó lemeze 18 év alatt.