Eszter, Eliza
EUR 382,14 Ft
USD 358,48 Ft
14 °C
24 °C

Robbanás történt az Eurovízió csarnokánál

2014.05.06. 17:18

Kisebb robbanás történt Koppenhágában az Eurovíziós Dalfesztiválnak otthont adó csarnoknál. A B&W Hallerne bejáratával szemben egy hotdogárus gázpalackja mondta fel a szolgálatot, az árust kórházba vittek, írja az MTI.

Éppen zajlott a kiemelt országok, Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország, az Egyesült Királyság, valamint a házigazda Dánia versenyzőjének próbája a fesztiválon, amikor a robbanás bekövetkezett. A szervezők rövid időre kiürítették az arénát, de egyébként is kevesen voltak még ott - írta a The Eurovision Times. A hotdogárust kisebb égési sérülésekkel kórházba szállították.

Az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjét - benne a magyar résztvevővel, Kállay-Saunders Andrással - kedd este rendezik Koppenhágában.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás