Itt az ország legújabb fesztiválja

2014.05.13. 16:48

Magyarország legújabb pop-rock fesztiválja a legizgalmasabb hazai fesztiválhelyszín címet is szeretné elnyerni. A Feszt!Eger ugyanis az Eger melletti Bolyki völgyben kerül megrendezésre, ez lesz az első igazi egri fesztivál. Itt egy kis videó a helyszínről:

Bolyki pincészet - Eger

A május 16-18 között megrendezésre kerülő Feszt!Egeren két színpadon, az elektronikus zenétől a világzenéig felvonulnak a magyar zenei élvonal főbb képviselői, olyan nevekkel, mint a Kiscsillag, a Csík Zenekar, a Hooligans, a Vad Fruttik, a The Carbonfools, a Magashegyi Underground, az Akkezdet Phiai vagy az Intimtorna Illegál.

Az ország legnagyobb együttesei és DJ-i mellett az egri zenekaroknak is lehetőségük lesz a bemutatkozásra. A harmadik színpadon két DJ közül egy fülhallgatón keresztül választhatja ki mindenki, melyik zenére szeretne táncolni, itt ugyanis silent diszkó várja a bulizókat. Vasárnapra elsősorban családi programokkal, kertmozival készülnek a szervezők.

A Losonczy-völgyben, ami mostanra Bolyki-völgyként kezd elhíresülni, lélegzetelállítóan egyedi, több mint 40 éve használaton kívül bányaudvarok, borospincék közvetlen szomszédságában várják majd a fesztiválozókat.