Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nagyon erősen kezdett a Demóna

2014.06.01. 20:22

Nagyon jól indított bemutatása hétvégéjén a Disney új filmje, a Demóna, az amerikai és kanadai mozinézők 70 millió dollár értékben váltottak rá jegyet, írta az MTI.

Minden várakozást felülmúlt az érdeklődés az Angelina Jolie címszereplésével készült filmre, amely rögtön a kasszasikerlista élére állt, maga mögé utasítva a toplista múlt heti élenjáróját, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című filmet. Ez utóbbi 32,6 millió dollárt forgalmazott bemutatása második hétvégéjén az észak-amerikai filmszínházakban.

A harmadik Seth MacFarlane Hogyan rohanj a veszTEDbe című western komédiája lett 17,1 millió dollárral. A Demóna a Disney filmstúdió modern Csipkerózsika-feldolgozása, amelyben a gonosz tündér a főszereplő. A Robert Stromberg rendezésében készült családi filmet, amelyben Angelina Jolie és Brad Pitt három gyermeke is kisebb szerepet kapott, június 5-étől játsszák a magyar mozik.