Barack Obama lánya Hollywood felé kacsintgat?

2014.06.16. 09:30
Az amerikai elnök legidősebb lánya, a 16 éves Malia máris elkezdte tervezgetni a jövőjét, és ha minden igaz, Hollywoodban szeretne dolgozni. És nem színésznőként

A The Wrap nevű filmes-tévés szaklap szerint Malia Obama múlt héten Los Angelesben melózott, az Extant című Steven Spielberg sci-fi sorozat egyik epizódjának forgatásán. A Halle Berry főszereplésével készülő, még az idén nyáron bemutatásra kerülő sorozat a nem túl távoli jövőben játszódik, és egy úrhajósnőről szól, aki egy hosszú küldetés után terhesen tér haza a nemzetközi űrállomásról – ahol viszont egyedül volt egy éven át, így a fogantatást megmagyarázni nem nagyon lehet. Vagy a nő eltitkol valamit?

Extant - Trailer

Malina Obama a forgatáson produkciós asszisztensként dolgozott, főleg a számítógépek körül kapott feladatokat, de a rendező megengedte neki, hogy egy jelenetben az ő kezében legyen a csapó tábla, vagy hogy is hívják azt a filmes szaknyelvben. Az elnök tinilánya láthatóan nagyon élvezte a felhajtást.

A nyári munka után szépen visszamegy majd a Sidwell Friends nevű puccos washingtoni gimnáziumba, ahol várhatóan két év múlva fejezi be tanulmányait.