Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Imádják a nézők A galaxis őrzőit

2014.08.24. 20:04

Forgalmazása negyedik hétvégéjén visszakapaszkodott az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsára A galaxis őrzői. A film az összbevétele alapján Észak-Amerika legnagyobb nyári kasszasikere lehet – írja az MTI.

A filmre péntektől vasárnapig 17,6 millió dollárért (4,2 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők; A galaxis őrzőinek teljes bevétele ezzel meghaladta a 250 millió dollárt (59 milliárd forintot) Észak-Amerikában.

A hétvégi sikerlista második helyére esett vissza a Tini nindzsa teknőcök 16,8 millió dolláros (4 milliárd forintos) jegyeladásával, pedig a film az előző két hétvégén még listavezető volt.

A Ha maradnék 16,4 millió dollárt kaszált, így a harmadik lett a Kamuzsaruk és a When the Game Sands Tall előtt. Ezek 11 millió, illetve 9,1 millió dollárral végeztek a negyedik és ötödik helyen.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek