Jáksó elmagyarázta, miért utáljuk

2014.08.24. 08:33

Nem kirúgták, hanem ő unt rá a rádiózásra - ezt állítja a Blikknek adott interjújában Jáksó László. A műsorvezető nemrég távozott a Class FM-től.

Most, amikor a távozása okairól kérdezték, elmondta, hogy nem akar "70 környékén még mikrofon előtt marhulni, mint Boros Lajos, és dalokat konferálni, mert az borzalmas".

Szerencsére nem kell kimondania, hogy nem rázta meg a távozás, mert ezt kimondja helyette a riporter. Azt mondja, neki amúgy sem munkahelye volt, hanem csak projektjei. A Class FM-et is ilyennek tekintette. "A Marslakók nem volt sikeres projekt, megbukott, de speciel a végzettségem az megvolt hozzá" - utal a köztelevízión futott, valóban csúnyán megbukott műsorára, amire anno óriási pénzeket költött a tévé. De "komoly médiás" amúgy soha nem akart lenni. 

Aztán elmondja, szerinte miért utálják őt az internetes újságírók. Talán az egyik kollégánkra utalva ezt mondja:

Volt egy felfutásom, amikor tele volt velem a bulvár, és akkor még az internetes újságírók is szerettek – egészen addig, amíg egy közös sörözés alatt azt nem merészeltem mondani az egyik puffogó embernek, hogy szerintem azért haragszik a világra, mert ő törpe. Azóta nem felhőtlen a viszony.

Kollégánkat, Sixxet sem kíméli:

Szegény. A névtelen kommentelők és az álnéven „alkotó" bloggerek a komputer előtt ülve bátrak, de az utcán, a metrón és a villamoson mindenki kedves hozzám. 

Arról is beszél, hogy az zavarja a legjobban a médiában, hogy a cikkekben összemossák a véleményt a tényekkel. A "bérfideszes" jelzőn pedig mosolygott. Az interjúban arra utal, hogy bérfideszes nem lehet olyan ember, aki a Heti Hetesben van.