Olivér
4 °C
8 °C

Távozik Tatár Csilla a TV2-től

2014.12.08. 21:24

Távozik a TV2-től Tatár Csilla, a TV2 egyik arca, a Mokka műsorvezetője. A TV2 részéről az információt megerősítették:

Tatár Csilla felmondását elfogadtuk, a szerződésében foglalt versenyjogi korlátokra igényt tartva. Csilla karrierterve és a személyével kapcsolatos TV2-es elképzelések nem egyeztek, ezért megértjük döntését. Sok sikert kívánunk neki.

Eddig a hivatalos infó, ami mostantól jön, azt több, megbízható iparági forrásból tudjuk, de hivatalosan a TV2 nem erősítette meg.  

Tatár Csilla ugyanis azért hagyta ott a TV2-t, hogy első körben a január végén induló A Dal műsorvezetője legyen – az MTVA-n.

Igen, a köztévén, ahol a március 15-én induló bulvártévéhez gründolják éppen az embereket.

A hivatalos nyilatkozatban emlegetett versenyjogi korlátok annyit tesznek, hogy elvileg meghatározott időn belül nem mehet el a konkurenciához, márpedig az MTVA annak számít. Ha mégis átmegy, akkor fizetnie kell, mint ahogy Ördög Nóra is fizetett, (vagyis a TV2 az RTL Klubnak, 15 millió forintot, ha minden igaz), mert a TV2 minden bizonnyal perelni fog. Az érdekes ebben az, hogy most nem két kereskedelmi tévé játszadozik a nagy homokozóban, hanem a közmédia.

A műsorvezető 12 éve dolgozik a TV2-nél, végigjárta a ranglétrát, volt riporter, szerkesztő, több műsor vezetője, de kollégái szerint elege lett abból, hogy lelkesedése és lojalitása ellenére nem becsülik meg eléggé. A TV2-ben azt csiripelik, hogy miután már jelezte távozási szándékát, még egy fegyelmit is kapott egy mondvacsinált magánéleti ügy miatt, és ez volt az utolsó csepp a pohárban, ami miatt felmondott.

Vannak kérdéseink az ügyben, keressük Tatár Csillát és az MTVA-t is, amint kapunk válaszokat, közöljük őket.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?