Távozik Tatár Csilla a TV2-től

2014.12.08. 21:24

Távozik a TV2-től Tatár Csilla, a TV2 egyik arca, a Mokka műsorvezetője. A TV2 részéről az információt megerősítették:

Tatár Csilla felmondását elfogadtuk, a szerződésében foglalt versenyjogi korlátokra igényt tartva. Csilla karrierterve és a személyével kapcsolatos TV2-es elképzelések nem egyeztek, ezért megértjük döntését. Sok sikert kívánunk neki.

Eddig a hivatalos infó, ami mostantól jön, azt több, megbízható iparági forrásból tudjuk, de hivatalosan a TV2 nem erősítette meg.  

Tatár Csilla ugyanis azért hagyta ott a TV2-t, hogy első körben a január végén induló A Dal műsorvezetője legyen – az MTVA-n.

Igen, a köztévén, ahol a március 15-én induló bulvártévéhez gründolják éppen az embereket.

A hivatalos nyilatkozatban emlegetett versenyjogi korlátok annyit tesznek, hogy elvileg meghatározott időn belül nem mehet el a konkurenciához, márpedig az MTVA annak számít. Ha mégis átmegy, akkor fizetnie kell, mint ahogy Ördög Nóra is fizetett, (vagyis a TV2 az RTL Klubnak, 15 millió forintot, ha minden igaz), mert a TV2 minden bizonnyal perelni fog. Az érdekes ebben az, hogy most nem két kereskedelmi tévé játszadozik a nagy homokozóban, hanem a közmédia.

A műsorvezető 12 éve dolgozik a TV2-nél, végigjárta a ranglétrát, volt riporter, szerkesztő, több műsor vezetője, de kollégái szerint elege lett abból, hogy lelkesedése és lojalitása ellenére nem becsülik meg eléggé. A TV2-ben azt csiripelik, hogy miután már jelezte távozási szándékát, még egy fegyelmit is kapott egy mondvacsinált magánéleti ügy miatt, és ez volt az utolsó csepp a pohárban, ami miatt felmondott.

Vannak kérdéseink az ügyben, keressük Tatár Csillát és az MTVA-t is, amint kapunk válaszokat, közöljük őket.