Aliz
6 °C
14 °C

Vége a karácsonynak, lepörgött az Index Last Christmas-számlálója

2014.12.29. 10:25

Gratulálunk, kedves olvasó, sikerült eljutni az évnek abba az időszakába, vagyis egészen pontosan abba a nagyjából 330 napba, amikor soha a büdös életben nem kell megint hallania a Wham! idén harminc éves slágerét, a Last Christmast.

És az Index számlálója szerint majdnem 25 000 olvasó hallotta is az utóbbi pár napban, ami nem csoda, mert ha van a karácsonyi rohanásnak lomha himnusza, akkor az ez. A szám és a pont harminc évvel ezelőtt megjelent videoklip azóta elkerülhetetlen minden egyes decemberben, bár most szeretnék itt azzal eldicsekedni, hogy habár a számláló szövegeit én írtam, nekem sikerült csak szándékosan hallgatnom idén a Last Christmast. Igen, szándékosan. Én sem voltam akkor magamnál.

Ahogy már az előző bekezdésben is mondtam, majdnem 25 000 kattintást regisztrált az Index Last Christmas-számlálója, és habár először attól féltem, hogy mindenki majd trollkodni fog vele és addig nyomogatja, amíg nem férnek ki majd rajta a számok, vagy ráküld valami botot, amitől George Michaelen keresztül lehet majd bedönteni az Indexet, végül egyik sem történt meg. 

Egészen pontosan 24 285 olvasó hallotta idén a Last Christmast. Persze az nem is merjük feltételezni, hogy  valaki úgy klikkolt, hogy nem is hallotta felcsendülni azokat a ínycsiklandóan műanyag szintetizátorokat, hiszen ki hazudná, még név nélkül is, hogy hallotta a Last Christmast?

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?