Sámuel, Hajna
18 °C
29 °C
Index - In English In English Eng

Istent játszik az Agymenők sztárja

2015.01.30. 10:19
Jim Parsons tavasszal egy Broadway-komédiában alakítja Istent. A 41 éves színész 2011-ben debütált színdarabban, és nagyon élvezte a munkát.

Az Emmy- és Aranyglóbusz-díjas Parsonst leginkább az Agymenők  (Big Bang Theory) című tévésorozatból ismerhetjük, de szerepelt az HBO Igaz szívvel című tévéfilmjében is. Az egyik legjobban fizetett tévészínésznek számító Parsons (egymillió dollárt kap sorozata egy-egy epizódjáért)  az An Act of God, azaz Egy Isteni közbeavatkozás című új komédiában alakítja majd a mindenhatót. A darabot a The Last Testament: A Memoir By God (Az utolsó testamentum: Isten emlékiratai) című regényből írták színre.

A másfél órás darabban Isten lerántja a leplet a Biblia rejtélyeiről és megválaszolja az embert érdeklő legfontosabb kérdéseket. Parsons mellett két angyal is szerepel a darabban, az őket alakító színészeket most válogatják. Parsons 2011-ben szerepelt először a Broadway-en, az Igaz szívvel színházi verziójában, majd egy évre rá a Harvey című dráma új feldolgozásában.