Alsó szomszédja vette meg a Corvintetőt

2015.02.24. 15:56

A Hvg.hu értesülései szerint a Müszit működtető Kft. két tulajdonosa, Bársony Júlia és Kis Réka magántőke befektetésével vette át a negyedik és ötödik szinteket üzemeltető Corvin-tető Kft-t. Arculatváltásról nincsen szó, a Corvintető tovább fogja vinni a bulizós, táncolós, elektronikus zenei vonalat, a Müszi pedig megmarad annak a közösségi térnek, ami most is.

A Hvg.hu úgy tudja, volt, aki a megváltozott körülmények miatt elment a Corvintető stábjából, de a csapatot nagyrészt megörökölték a müszisek, a Corvintetőt üzemeltető Kft. korábbi tulajdonosai nyáron döntöttek a kiszállás mellett. Ekkor állítólag egy francia érdeklődő jelentkezett, aki diszkót szeretett volna csinálni az emeleten, azonban a Müszi vezetői inkább úgy döntöttek, inkább átveszik ők a Corvintetőt.

Bársony Júlia azt mesélte a Hvg.hu-nak, hogy a Müszi mostanában érezhetően növi ki magát, egyre többen jelentkeznek ott nagyobb programok szervezésére, ami eddig problémás lehetett, ugyanis tűzvédelmi okokból csak 350 főt lehetett ott befogadni, a Corvintető 800 vendégével szemben.