Elfogytak az olcsóbb jegyek az idei Bánkitóra

DMOHA20130720003
2015.03.17. 12:24

Ma elfogytak az Early Bird-bérletek az idei Bánkitó fesztiválra, azaz a helyszínen megvásárolható jegyekhez képest féláron árult belépő, de a szervezők voltak olyan jófejek, hogy 24 órával meghosszabbították az akciót. Eredetileg április 1-ig tartott volna az akció, de elkapkodták a jegyeket.

Idén  július 16-18. között rendezik meg a fesztivált a Bánki-tó partján, összesen hat színpad lesz, az Északi Színpadon és a Tószínpadon az Antonia Vai, a Middlemist Red, a Képzelt Város, a Csaknekedkislány, Szabó Benedek és a Galaxisok, a Fran Palermo vagy a Bohemian Betyars.  A BAR 72 színpadon biztosan megforul még Bernáthy Zsiga, Colourblock, Naga & Péter Bernáth, Norwell és Monolit. Az S*10 mellé idén a Tilos és a Robur Busz is külön helyszínt csinálnak, így jön ki a hat helyszín.

Az idei Bánkitón a művészet és aktivizmus viszonyát is vizsgálni fogják két koncert között, előtt és után, a folyamatosan bővülő együttműködők listáján szerepelnek szellemi műhelyek, mint a Mérei Szakkollégium, a Romakép Műhely, vagy a Kettős Mérce. Kulturális egyesületek, mint a tranzit.hu vagy a Magyarhangya. Az egyre erősödő színházi vonalat fogja képviselni többek között a Tünet Együttes és a Független Színház, valamint Feuer Yvette művészeti vezetésével a Lakon működő Bohócok a láthatáron csoport ifjúsági fórumszínházi előadása. Már biztosan a fesztiválon lesz a Szivárvány Misszió, az UCCU Roma Informális Oktatási Alapítvány és a Food not Bombs.

Minden további infó a fesztivál honlapján.