Rocco Siffredi abbahagyja a pornózást

2015.03.19. 00:40 Módosítva: 2015.03.19. 00:46

Otthagyom a pornóipart. Nem akarom elveszíteni a feleségemet - olvasható Rocco Siffredi nyilatkozata az El Mundóban.

Az 1964-es születésű, 50 éves olasz pornósztár ezt egy valóságshow-ban jelentette be, a Celeb vagyok, ments ki innen olasz változatában. Egy hetet töltött el embert próbáló körülmények között Hondurason, és közben ráeszmélt, hogy nem akar többet pornózni. A műsor forgatásán azt mondta, most először érezte magát igazán meztelennek. 

Azt nyilatkozta, "egy másik Rocco lettem, ez az élmény teljesen megváltoztatott. Rájöttem, hogy ha nem akarom elveszíteni a feleségem és a két tinédzser gyerekemet, akkor ki kell szállnom a pornóból".

Rosa Caracciolo és Rocco Siffredi
Rosa Caracciolo és Rocco Siffredi

Rocco felesége, az egykori magyar szépségkirálynő-induló, Tassi Rózsa, aki 1993-tól szerepelt felnőtt filmekben Rosa Caracciolo néven. Roccóval is játszott, így ismerkedtek meg. A párnak azóta két gyermeke született, és részben Magyarországon élnek.

A csődör megszelídül?

Siffredi, születési nevén Rocco Antonio Tano a pornóiparban nemcsak színészként, rendezőként és producerként is dolgozott, eddig 1986 óta több mint 1300 pornófilmben működött közre. Művésznevét az 1970-es francia gengszterfilmből, a Borsalinóból vette, amiben Alain Delon játszotta Roch Siffredit. Roccót "olasz csődör"-ként is ismerik.

Hölgy olvasóink még reménykedhetnek abban, hogy Rocco kiszállása csak a valóságshow reklámfogása volt, és valójában nem is hagyja abba a pornózást, bár a legújabb meztelen képeit elnézve annyira nem lenne nagy veszteség.

Felesége csak annyit nyilatkozott a bejelentésről, hogy "nagyon jól ismerem, és nagyon szeretem őt, de ki tudja, mit hoz a jövő."

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport