Mila Kunis és Ashton Kutcher a Daily Mailt pereli

2015.07.29. 08:11

Hollywood legújabb kedvenc álompárja azért rágott be a Daily Mailre, mert a lap online felületén olyan képek jelentek meg, melyek őket és csecsemőkorú gyermeküket ábrázolja - és közben minden féle divatcikkek megvásárlására biztatja az olvasókat. A házaspár ügyvédjei két cikk miatt is pert indított a Daily Mailt kiadó Associated Newspapers ellen. A keresetben azzal vádolják a bulvárlapot, hogy egy magánjellegű családi eseményről közöltek fotókat és tüntették fel azt teljesen más színben, ráadásul a Mail által forgalmazott ruhadarabok promótálására használták a párt és gyermeküket.

A Mail online kiadása rutinszerűen használja hírességek és kevésbé ismert személyek fotóit arra, hogy a cikkekben hirdetéseket elhelyezve a képeken látható celebek ruházatához hasonló termékek megvásárlására ösztönözze az olvasókat. Kunis és Kutcher egy júniusi és egy júliusi cikk miatt perel, melyek a mai napig elérhetőek.

Nem ők az elsők, akik mostanában perelik a Mailt: George Clooney tavaly júliusban esett nekik, mert azt írták az akkor még csak közelgő esküvőjéről, hogy annak arája, Amal Alamuddin anyja nem örült túlságosan. A lap később bocsánatot kért a cikkért, de Clooney nem volt hajlandó elfogadni azt, és kijelentette, hogy a Mail a legmocskosabb bulvárlap a földkerekségen.