Bill Murray ismét Szellemirtó lesz

2015.08.09. 23:56

Tömeghisztéria fogadta a hírt, hogy a nyolcvanas évek egyik sikerfilmje, a Szellemirtók harminc év után ismét visszatér a mozikba. De azt sem elnéző mosollyal vették tudomásul, hogy az eredeti filmek sztárja, Bill Murray már az elején eldöntötte, hogy kimarad ebből az egészből.

Pedig az utóbbi miatt kár volt idegeskedni: mostanra meggondolta magát, és úgy döntött, ő is beszáll Paul Feig filmjébe.

Murray-nek azzal az alapgondolattal volt baja, hogy egy újabb epizódot készítsenek a régi részek mellé. A Hollywood Reporter viszont azt írja, hogy Murray meggondolta magát. Hogy pontosan milyen szerepben lesz jelen a filmben, még nem tudni. Mivel az új Szellemirtók nem folytatás lesz, hanem a régi film újragondolása, valószínűleg nem dr. Peter Venkman szerepét fogja eljátszani, mint harminc éve.

Murray régóta remélt közreműködésének megerősítése minőségbiztosítási pecsétként hat. Megtehetné, hogy csak egy Stan Lee / Marvel-féle vendégszerepet vállal, de a rajongók még így is hősnek tartanák. Egyesek szerint egy új Szellemirtók-film nem lehet teljes Murray nélkül.

– írja a Mashable.

Az új Szellemirtók gyártása már zajlik. A filmet várhatóan jövő júliustól vetítitk az amerikai mozik.