Titokban Budapesten járt Will Ferrell

2015.08.13. 09:11

Először mi sem akartuk elhinni, de az a pletyka keringett, hogy Will Ferrell, az olyan vígjátékok sztárja, mint a Híres vagy a Taplógáz szerda délután a belvárosban flangált, és feleségével és Colleen Bell, Magyarország amerikai nagykövetével együtt besétált a Brody Studiosba. Ez csak azért volt annyira fura, mert Ferrell jelenleg egy olyan filmen sem dolgozik, amit Magyarországon forgatnának, és egy olyan készülő filmje sincsen, amihez tudtunkkal Magyarországon keresne helyszínt mondjuk producerként, és miután a forrásaink megerősítették ezt, rákérdeztem az amerikai nagykövetségnél, akikről azt gondoltam, hogy valószínűleg teljesen hülyének fognak nézni, de érdemben válaszolnak. Így is történt, Elizabeth Webster, az amerikai nagykövetség szóvivője megerősítette, hogy:

Will Ferrell Budapesten volt és Bell nagykövet asszonyt látogatta meg. A Ferrell és a Bell család tagjai már évek óta nagyon közeli barátok.

Ami egyébként tényleg így van, még a Hollywood Reporter írta meg 2012-ben, hogy például Ferrell és felesége voltak a ceremóniamesterek egy Los Angeles-ben, Barack Obama elnök számára tartott pénzgyűjtési kampányvacsorán, amit a Bell-házaspárnál tartottak, illetve már többször is mutatkoztak együtt különböző eseményeken, a fenti kép is egy ilyen rendezvényről van, még 2011-ben voltak együtt egy Los Angeles-i kiállítás megnyitóján.

Bell a nagyköveti pozíciója előtt főleg a Gazdagok és szépek című szappanopera producereként volt ismert, mi is megírtuk, hogy kinevezése körül nagy volt a mizéria, ugyanis többen alkalmatlannak tartották a posztra.

Ferrell legutóbbi, Magyarországon bemutatott filmje a Kevin Harttal közös Keményítőkúra volt, Amerikában idén az A Deadly Adoption című Lifetime-tévéfilmmel dobott egy nagyot, amivel a csatorna nevetséges és közhelyes, állítólag igaz történetek alapján készült drámáit parodizálta – ugyanazon a csatornán. Összesen 2,1 millió amerikai nézte a filmet a tévében.

Frissítés: a cikk élesítése után szóltak, hogy Will Ferrell a Michelin-csillagos Borkonyhában volt, ott készült róla az a kép, amit én Instagramon találtam. A fotón a svéd labdarúgó bajnokság egyik csapatának, a Djurgårdennek a mezében látható, de itt Budapesten.

Balról jobbra: Will Ferrell amerikai komikus, Juhász Krisztián magyar felszolgáló :)

Posted by Borkonyha on Tuesday, 11 August 2015

Esetleg ön látta Will Ferrellt Budapesten grasszálni? Tudja, hogy hol ivott meg egy stampedlivel? Van esetleg egy lesifotója is? Ne habozzon elküldeni!