Ügyvezetőt keres a Müpa

2015.09.15. 15:09

Pályázatot írt ki kedden az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a Müpa Budapest - Művészetek Palotája Nonprofit Kft. ügyvezetői álláshelyének betöltésére, írja az MTI.

Az Emmi által működtetett Müpa vezetői munkakörének betöltésére a szükséges szakirányú felsőfokú végzettség mellett egy világnyelv tárgyalási szintű ismerete szükséges, valamint legalább négyéves, 1 milliárd forintot vagy ezt meghaladó éves árbevételű szervezetnél szerzett vezetői gyakorlat - olvasható a kormany.hu oldalon.

A pályázat nyertesét az emberi erőforrások minisztere bízza meg, feladatait munkaszerződés keretében látja el. Az ügyvezetői megbízatás 5 évre szól, 2016. március 17-től 2021. március 16-ig tart. Az ügyvezető munkabére bruttó 1 millió 498 ezer forint havonta.

A pályázatokat a benyújtási határidőt követő harminc napon belül bírálják el.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla