Hujber Ferenc lesz Hujber Ferenc

2015.09.23. 15:05

Először mutatkozik be Magyarországon a külföldön és a Brodway deszkáin már jól ismert műfaj, az ún. one-man-show. Az első ilyen hazai darabban Hujber Ferenc mutatkozik majd be, aki élete legnehezebb és legizgalmasabb szerepére készül, a Negyvenen vagyok című darabban ugyanis saját magát alakítja majd.

Az előadás a születésétől kezdve végigköveti a színész életének eddigi legfontosabb állomásait, úgy tudjuk, kendőzetlen őszinteséggel lesz szó benne például összeomlásokról, kalandokról, családi zűrökről, alkoholproblémákról, hazugságokról és persze sikerekről is. A színész ráadásul nemcsak a főszereplőt alakítja majd, hanem az életében feltűnő összes fontosabb karaktert is.

A darab írója, Banner Szűcs Loránd azt mondta:

A Broadway deszkáin teltházakkal működő műfaj, a one-man-show tulajdonképpen egy kíméletlenül őszinte, életmozaikokból kirajzolódó életrajzi szatíra, egy valódi nagyszínpadi produkció, nagyon intenzív színpadi jelenléttel. Egy színész számára hatalmas kihívás, magányos, kapaszkodók nélküli kötéltánc.

Az előadást az az Erdélyi Dániel rendezi, aki a beugró című műsor rendezője is egyben. A Negyvenen vagyok november végén kerül majd színpadra a RAM Colosseumban. Egyértelmű, hogy ez lesz a magyar JCVD, amiben Jean-Claude Van Damme majdnem-önmagát alakítja.