A Sony kiszivárgott levelezésében már tavaly Sheen fertőzéséről beszéltek

2015.11.20. 11:09

Tavaly nagy botrányt kavart, amikor a Sony belső levelezéséből kiszivárgott 170 ezer email. Ennyi levél között talán nem annyira meglepő, de elkerülte az emberek figyelmét, hogy az egyik alkalmazott tényként kezeli Sheen betegségét, jóval azelőtt, hogy a sztár ezt nyilvánosan felvállalta volna a tévében.  

A levélben azt írja a Sony-dolgozó, hogy szerinte nehéz lehet úgy évi negyven epizódot leforgatni egy sorozathoz, hogy közben valaki drogfüggő és HIV-pozitív. A levél végére pedig belinkelt egy cikket, ami arról szólt, hogy Sheen rendszeresen nem jelenik meg forgatásokon, és a stáb már azon gondolkodik, hogy felmond. Sheen az akkoriban készülő Anger Managementből száz epizódot forgatott le, és váratlan sikert aratott. A levelezésből kiderült, hogy a levél írója ennek nem sok esélyt adott. 


Charlie Sheen a betegségéről adott interjúban utalt is rá, hogy fertőzéséről a filmiparon belül sokan tudtak. A riporter kérdésére, hogy nem fél-e attól, hogy a bejelentés hatására munka nélkül marad, higgadtan annyit válaszolt, hogy most is épp a Sony elnökével tárgyal, és több olyan film is van, aminek a producere tud a betegségéről, és csak rá várnak.