Halló, halló! Shia LaBeouf most élőben fogadja a hívásokat

2015.12.10. 13:53

Egy call centert állított fel Shia LaBeouf a liverpooli Fact galériában, ahol bárki felhívhatja őt, sőt arra kér mindenkit, hogy telefonáljanak neki, és érintsék meg a lelkét. A biztonság kedvéért a hívásokat nem egyedfül fogadja, hanem a galéria két művésze is a segítségére van. A színész egészen vasárnapig ül majd a telefonos asztalnál, addig minden nap délelőtt 11 és este 6 között fogadja a beérkező hívásokat.

LaBeoffal most ön is személyesen beszélhet,

várja hívását a +44151 808 0771-es számon.

Shia LaBeouf az utóbbi időben elhíresült a művészeti performanszaival, a Berlini Filmfesztivál vörös szőnyegén például egy papírzacskóval a fején pózolt, amire azt írta:

Többé már nem vagyok híres.

És volt már akciója amerikai galériába is, ahol csak ült napokig és fogadta a látogatókat, akiket arra buzdított, mondják el neki amit akarnak. Angliában ez az első ilyen akciója, az akciócsoport neve a két művész nevéből LaBeouf, Ronkko & Turner lett.

A performaszhoz kapcsolódva pénteken egy kiállítás is nyílik a galériában arról, hogy hogyan befolyásolja az internet, hogy mit gondolunk magunkról és másokról. Az egész akció élőben követhető ezen a linken.