Benedek
-4 °C
5 °C

Újabb előadás maradt el Gesztesi miatt, ezúttal Győrben csalódtak a nézők

2015.12.10. 11:03

Gesztesi Károlynak szerda este Győrben lett volna fellépése, a Bánfalvy Stúdió Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című előadásában, a Vaskakas Bábszínházban. Csakhogy a nézők hiába várták, Gesztesi nem érkezett meg. Az előadás hét órakor kezdődött volna, fél óra várakozás után Bánfalvy Ágnes jött ki a színpadra, és közölte a jelenlévőkkel, hogy Gesztesi Károly nem velük, hanem külön kocsival utazott Győrbe, de mivel még nem érkezett meg, ezért nem tudják elkezdeni az előadást – írja a Kisalföld.

Bánfalvy azt mondta, háromnegyed 7-kor még beszélt Gesztesivel telefonon, aki azt állította, hogy a GPS szerint pár perc múlva a színházba ér. Majd ezután kikapcsolta a telefonját, és többet nem lehetett elérni. Végül Bánfalvy Ágnes tíz perccel 8 óra előtt bejelentette, hogy az előadás elmarad, a jegyeket visszaváltják a pénztárnál. Gesztesi Károlyt azóta a Kisalföld is próbálta elérni, de többször kinyomta a telefont, majd ki is kapcsolta.

Gesztesi az utóbbi időben sorra mondja le a színházi szerepeit. Nemrég a Grease című musical főszerepét mondta vissza a premier előtt négy nappal, helyére Hujber Ferenc ugrott be. A Karinthy Színházban egy ideig fia, Máté szerepelt helyette, és idén kirúgták a Jóban Rosszban sorozatból is, mert állítólag állandóan ittasan jelent meg a forgatáson, bár ezt ő tagadta.

Mindenkinek a magánügye, hogy mikor mennyit iszik. Az alkohol jó dolog, de mindig tudni kell a mértéket. Nagyon szeretem néha meginni a pálinkát, néha a bort, néha a sört, de a munkámat maximálisan ellátom

– mondta akkor a színész.