Ganxsta Zoli eltörte egy néző állát egy céges bulin

2015.12.12. 09:04

Eltörte az állkapcsát egy férfinak Ganxsta Zolee, miközben egy kecskeméti cég karácsonyi partiján lépett fel - írja a Blikk. A napilap szerint a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekar koncertjével akart kedveskedni az alkalmazottainak egy logisztikai cég, ezen a bulin történt az incidens. 

"Céges buli volt, ahol egy ideig Ganxstáék énekeltek. Hogy mi volt az összetűzés oka, pontosan nem tudni, de egyszer csak Zolee leugrott a színpadról, és behúzott az egyébként pár órával korábban az év emberének megválasztott alkalmazottnak. A férfi földre került. Kihívták a rendőrséget és a mentőket is, de mire kiértek, a zenekart egy hátsó kijáraton menekítették ki a városi sportcsarnokból" – árulta el a lapnak Mihály, a buli egyik résztvevője. A sértett állítólag az év dolgozója volt. 

A megsérült kecskeméti férfit a Blikk az otthonában érte utol, az elmúlt egy hetet kórházban töltötte. Arca jobb oldalán hatalmas kötés volt, de nem akart nyilatkozni, bár az anyja a lap szerint így biztatta: 

Fiam, miért nem mondod el, mi történt? Ennyit megérdemelne az a Ganxsta!

A lap felkereste a céget is, ahol amint felfedtük, hogy újságírók vagyunk, csak annyit válaszoltak, hogy sejtik, mivel kapcsolatban érdeklődünk, de nem kívánnak nyilatkozni.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást, de a nyomozás érdekeire hivatkozva többet nem árultak el. 

Update:

Dopeman (aki nemrég békült ki Ganxtsa Zolival), beszélt zenésztársával, majd ezt írta ki a Facebook-oldalára az esettel kapcsolatban, hozzátéve, hogy első kézből van az infó:

"Az év dolgozója zorallra itta magát, és a színpad elől patkánykodott. Amikor megkérték, hogy fejezze be, hátulról megütötte a Zolit, és az erre érkező válasz miatt kellett rászámolni... Sajnos, sokan összekeverik a zenészeket és az előadóművészeket a piac közepén pellengérre állított vásári bohócokkal, és rajtuk akarják megtorolni, illetve levezetni a saját elb@$zott életük okozta sérelmeket és feszültségeket."