Ganxsta Zolee: A dzsipó reakció kurva félelmetes akció

2015.12.13. 10:28

Én nem szívesen bántok senkit de nem vagyok egy puhafaszú buzi. Minden akciót reakció követ. És a dzsipó reakció kurva félelmetes akció.

írja Facebookján az előadó. A puhafaszú buzizáson és a Blöff-idézeten túl azt is hozzáteszi, hogy: „Srácok. Szeretném megköszönni a szerelmemnek a barátaimnak és zenészkollégáimnak azt hogy mellém álltak ebben a kecskeméti szarakodásban. Nagyon jól esik nagyon szeretlek benneteket."

Gengszter Zoltán arra reagálva írta mindezt, hogy pár napja eltörte az állkapcsát egy férfinak, miközben egy kecskeméti cég karácsonyi partiján lépett fel. A Ganxsta Zolee és a Kartel zenekar koncertjével akart kedveskedni az alkalmazottainak egy logisztikai cég, ezen a bulin történt az incidens. A sértett állítólag az év dolgozója volt.

"Céges buli volt, ahol egy ideig Ganxstáék énekeltek. Hogy mi volt az összetűzés oka, pontosan nem tudni, de egyszer csak Zolee leugrott a színpadról, és behúzott az egyébként pár órával korábban az év emberének megválasztott alkalmazottnak. A férfi földre került. Kihívták a rendőrséget és a mentőket is, de mire kiértek, a zenekart egy hátsó kijáraton menekítették ki a városi sportcsarnokból" – mesélte a Blikknek a buli egyik résztvevője.

Dopeman (aki nemrég békült ki Ganxtsa Zolival), beszélt zenésztársával, majd ezt írta ki a Facebook-oldalára az esettel kapcsolatban, hozzátéve, hogy első kézből van az infó:

"Az év dolgozója zorallra itta magát, és a színpad elől patkánykodott. Amikor megkérték, hogy fejezze be, hátulról megütötte a Zolit, és az erre érkező válasz miatt kellett rászámolni... Sajnos, sokan összekeverik a zenészeket és az előadóművészeket a piac közepén pellengérre állított vásári bohócokkal, és rajtuk akarják megtorolni, illetve levezetni a saját elb@$zott életük okozta sérelmeket és feszültségeket."

A Kecskeméti Rendőrkapitányság súlyos testi sértés gyanúja miatt folytat nyomozást.