Ganxsta Zolee önvédelemből ütött, megszüntették a nyomozást

2016.03.12. 09:43

A tavalyi vállalati bulin verekedő Ganxta Zolee nem bűnös, mert csak védekezett a rá támadó férfi első ütése után. Ezt állapította meg a kecskeméti ügyészség, amely lezárta az aktáját, és megszüntette az ellene súlyos testi sértés miatt indított nyomozást, írta a Blikk.

Tavaly decemberben a rapper eltörte az állkapcsát egy férfinak, miközben egy kecskeméti cég karácsonyi partiján lépett fel. A Ganxsta Zolee és a Kartel zenekar koncertjével akart kedveskedni ugyanis az alkalmazottainak egy logisztikai cég, ezen a bulin történt az incidens. A sértett az év dolgozója volt.

Még a nyomozásban tanúként kihallgatott kollégái szerint is kicsit többet ivott a kelleténél, és ettől felbátorodva beszólogatott Ganxstának. A koncert végén durvult el a helyzet, amikor a férfi az elforduló rappert gerincen ütötte. Erre ütött vissza Ganxta.

"Én nem szívesen bántok senkit de nem vagyok egy puhafaszú buzi. Minden akciót reakció követ. És a dzsipó reakció kurva félelmetes akció" - írta akkor Facebookján az előadó.

Ganxta Zolee most nem nyilatkozott, mivel amíg nem lesz jogerős a felmentése, addig véletlenül sem szeretné befolyásolni a hatóságot.