Veseproblémák miatt került kórházba Gálvölgyi János

2016.07.05. 14:18

Ahogy azt az Index is megírta hétfőn, Gálvölgyi János rosszul lett egy előadása előtt, és kórházba szállították. Az előzetes információk szerint a színésznek a vérnyomásával volt baj, de mint nem sokkal ezelőtt kiderült, más jellegű probléma miatt tartják bent kivizsgáláson. A család a 24.hu-nak juttatott el egy közleményt, amit változatlan formában közlünk.

galvolgyi 2
Fotó: Bakró-Nagy Ferenc

Mivel számos újságban és internetes felületen jelentek meg téves hírek Gálvölgyi Jánossal kapcsolatban, a család a következőkről tájékoztatja a közönséget. 

Gálvölgyi Jánost kórházban ápolják. A Kossuth-díjas színművészt szombat óta kezelik az egyik fővárosi kórházban, veseproblémák miatt. Aznap Balatonföldváron lépett volna fel a Napsugár fiúk című színdarabban, de már ezt az előadást is le kellett mondani. Ugyancsak elmarad, a Játékszínben a keddi Legyen a feleségem! előadás is. 

Gálvölgyi János állapota folyamatosan javul, de a kórházat egyelőre nem hagyhatja el. Így lánya vasárnapi esküvőjén sem tudott részt venni, amit az egész család nagyon fájlalt. A család köszöni az aggódó sorokat és érdeklődést, egyben arra kér mindenkit, hogy ne zaklassák a művészt és családját, hagyjanak időt a gyógyulásra. Állapotáról a közönséget a család tájékoztatja.