Angelina Jolie és Brad Pitt elválnak

2016.09.20. 16:53 Módosítva: 2016.09.20. 17:01

A TMZ úgy tudja, hogy Angelina Jolie beadta a válópert, kétévnyi házasság és 12 évnyi együttlét után elválnak, a bírósági papírok szerint kibékíthetetlen ellentétek miatt.

A lap szerint Jolie szeretné megtartani a hat gyereküket, Pittnek pedig csak láthatást biztosítana. A pletykák szerint Jolie-t felháborította az, ahogy férje a gyerekeket nevelte. A TMZ informátora szerint nincsen a történetben harmadik ember, a színésznőt viszont az is zavarta, hogy Pitt sokszor fogyasztott marihuánát, ami (feltehetőleg) alkohollal vegyítve olyan viselkedéshez vezetett, ami már veszélyessé vált a gyermekek számára.

A válás szándékát Jolie szeptember 15-én jelentette be, ügyvédje megerősítette a hírt.

Frissítés: Brad Pitt a People magazinnak eljuttatott közleményében azt írta, nagyon szomorú a történtek után, de most a legfontosabb a gyermekek jóléte. Ezért arra kérte az újságokat, adják meg a nekik ilyenkor járó nyugalmat ebben a nehéz időszakban. A magazin arról is írt, hogy a bírósági papírok szerint a pár öt napja, szeptember 15-én szakított véglegesen. A magazin egy névtelen forrásra hivatkozva cáfolja azokat az értesüléseket is, miszerint a színész összejött volna Marion Cotillard-dal, akivel legutóbb egy filmben szerepelt.

Ne maradjon le semmiről!