2024. június 18. 18:00
Törökország
Georgia
BVB Stadion Dortmund I. forduló
2024. június 18. 21:00
Portugália
Csehország

Carrie Fisher infarktust kapott, újra kellett éleszteni

2016.12.23. 22:48

Carrie Fisher szívinfarktust kapott egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőgépen, és a TMZ portál szerint a fedélzeten újra kellett éleszteni. A BBC megerősítette a hírt, azt írják, az utasok között volt egy orvos, aki szakszerűen le tudta vezényelni az újraélesztést. A vészhelyzet 15 perccel leszállás előtt történt.

Landolás után a hatvanéves Fishert mentővel egy közeli kórházba szállították, és a Los Angeles Times szerint kritikus állapotban van. A színésznő bátyja annyit mondott a sajtónak, hogy az intenzív osztályon van, és a legtöbb, amit most bárki tehet érte, hogy hagyja az orvosokat, hogy zavartalanul végezzék a dolgukat.

A Csillagok háborújában fémbikinis Leia hercegnőként híressé vált színésznő egy könyvbemutató turnéról érkezett Los Angelesbe. A november 22-én megjelent, a The Princess Diarist című könyvben az egykori forgatást idézi fel Fisher, amikor még 19 évesen dolgozott a világsztár - és nem mellesleg nős - Harrison Ford partnereként. Mint kiderült, valami affér is szövődött közöttük. 

Leiaként a Csillagok háborúja még készülő, 2017-ben megjelenő VIII. részében is szerepel, és nem tudni, hogy leforgatták-e a vele játszódó jeleneteket.