Hatalmas csapás Carrie Fisher távozása

2016.12.27. 20:48 Módosítva: 2016.12.27. 20:50

A közösségi oldalakon reagálnak Carrie Fisher halálára színésztársai, filmes kollégái, ismerősei és rajongói.

Erre nincsenek szavak

- írja a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill.

Ő volt a legokosabb, legviccesebb, legbátrabb, legkedvesebb, legokosabb és legkedvesebb ember, akit valaha is ismertem. Hatalmas csapás a távozása. Mindig meglepett valami vicces ajándékkal, ezeket kaptam tőle legutóbb.  

-  fogalmaz Stephen Fry komikus.

Megdöbbentett és elszomorított a hír drága barátomról. Veled vagyunk Carrie, a családoddal és barátaiddal

- üzeni Harrison Ford.

Okos volt, vicces, tehetséges, és mindig baromi jókat viccelődtünk. Nagyon hiányozni fog

- írja a Family Guy-os Seth MacFarlane (Carrie Fisher volt a sorozatban Angela hangja).

A Star Wars márka képviselői sem késlekedtek sokat a gyászüzenettel. Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke így gyászolta Fishert:

Carrie különleges helyet foglal el a szívünkben itt a Lucasfilmél, nagyon nehéz elképzelni egy olyan világot, melyben már ő nincs benne. A világ Leia hercegnőként ismerte, de nekünk egy különleges barát volt. Elnyomhatatlan volt, éles eszű és gyengéd szívű. Carrie már egy emberöltővel ezelőtt megtestesítette azt, amit napjaink hősnői is képviselnek. Leia úttörő szerepével sok lánynak adott erőt és magabiztosságot. Nagyon fog nekünk hiányozni.

Steven Spielberg így búcsúzott:

Mindig is megcsodáltam Carrie-t. Az ő meglátásai egyszerre voltak kacagtatóak és egyben lélegzetellállítóak. Neki nem volt szüksége az Erőre. Ő maga képviselte a természet, a hűség és a barátság erejét. Nagyon hiányozni fog.

Bob Iger, a márkatulajdonos Disney főnöke pedig így fogalmazott:

Carrie Fisher egyéniség volt, egy igazi karakter, aki ugyanúgy megosztotta velünk tehetségét és igazságait, mint kópéságait és tiszteletlenségét. A legyőzhetetlen Leia hercegnőként milliók szívét rabolta el, mindig is különleges helye lesz a Star Wars-rajongók szívében, csakúgy, mint azokéban, akiknek volt szerencséje ismerni őt. Hiánya nagyon fáj. 

Mary Beth Williams írónő bejegyzése szerint

Carrie Fishert annyian leszólták, a nőisége miatt, hogy öregszik, meghízik, vagy mert mániás depressziója van, de ő soha nem vesztette el a humorérzékét. Példakép!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport