Michael Flatley Trump beiktatási bálján táncol majd

2017.01.19. 11:12
Az ír táncos Facebook-oldalán a hír közzététele után pillanatok alatt elszaporodtak a csalódott és sértett kommentek.

A TMZ.com információi szerint a Lord of the Dance és a Riverdance egykori vezető táncosa, Michael Flatley is fellép majd Donald Trump beiktatásán, pontosabban az egyik hivatalos bálon. Flatley nem egyedül érkezik a buliba, társulatával együtt szerepel a Liberty Ball fellépőinek hivatalos listáján, állítja a bulvárlap.

A pénteki beiktatási ceremónia fellépőinek névsora elég hosszú, de folyamatosan változó, hiszen akad, aki lemondja a szereplést, másokat az utolsó pillanatban hívnak meg, mint például Flatley-t is. Aki szereplésére egyelőre biztosan lehet számítani, azok a hazai olvasóknak nem sokat mondanak: Sam Moore, Travis Greene és a The Rockettes például tuti ott lesz Washingtonban, de a Grammy-díjas Chrisette Michele is.

Az ír származású Flately már Chicagóban született, ahová szülei Írországból vándoroltak ki. 1994-ben a Riverdance című előadással robbant be a köztudatba és változtatta meg az ír táncosokról kialakult képet, majd miután összeveszett a társulat vezetőségével, kivált, és Lord of the Dance címmel egy saját műsort állított össze, amivel mindenféle rekordot megdöntött világszerte. Nálunk is fellépett vele, 1998-ban pedig 21 egymást követő este adott telt házas előadást a 12 500 férőhelyes Wembley Arenában. 

Flatley Facebookján a legfrissebb poszt alatti kommentekben a rajongók elég csalódottan veszik tudomásul, hogy a táncos beállt Trump táborába: